پروفیل در لغت به معنای مقطع ثابت و طول زیاد است که در صنایع گسترده ای نظیر ساختمان سازی و ماشین سازی بکار میرود. ام دی اف نیز نوعی فراورده چوبی است با چگالی متوسط 650 الی 800 کیلوگرم بر متر مکعب.ب منطور زیبایی یخشیدنف دوام بالاتر و کاربردهای مختلف روی ام دی اف را روکش می زنند.
م دی اف ها در صنعت ساختمان سازی مثل ساخت کابینت آشپزخانه، کمد و وسایل اتاق و سرویس خواب کاربرد زیادی دارد.
پروفیل درب، پروفیل نبشی، پروفیل لبه، پروفیل تاج و زیر چراغی، پروفیل کرکره / پنل دیواری / قرنیز حاشیه دیوار و پروفیل روکوب ام دی اف از انواع پزوفیل ام دی اف به شمار می روند. پروفیل های ام دی اف در پروژه هاییکه سرمایه محدود و کیفیت بالا مورد نطر است بسیار کاربرد دارد.
بهترین بازارخرید و فروش انواع پروفیل
صنعت ساختمان سازی امروزه رشد قابل توجهی از نظر ظاهری و دوام نسبت به گذشته دشته است. دکوراسیون داخلی ساختمان ها اهمیتی دوچندان پیدا کرده و به شاخه مهمی در معماری و ساختمان سازی تبدیل شده است.
به دلیل بازار پر رونق و سلیقه های مختلفی که در این زمینه وجود دارد پروفیل های متنوعی نیز در طرح ها و زنگ های مختلف به بازار ارائه شده است.
ابعاد پروفیل ام دی اف با توجه به کاربردی که در دکوراسیون دارد متنوع بوده و لیست متنوعی از انواع پروفیل ام دی اف در بازار خرید و فروش انواع پروفیل ارائه می شود.
بهترین پروفیل قاب ام دی اف
پروفیل قاب ام دی اف یک از پرکاربرد ترین انواع پروفیل ام دی اف است که برای درست کردن انواع قاب بکار میررود مثل قاب عکس. دوام و استحکام بسیار بالا، سهولت در نصب، تنوع طرح و رنگ، سبکی و راحتی حمل و نقل، قابلیت چکش خواری مطلوب، قیمت مناسب و مقرون به صرفه، سمباده زنی بسیار راحت، قابلیت آسان روکش کردن و در نهایت تولید با حجم بسیار بالا در شرکت های مختلف سبب شده که بازار فروش این نوع پروفیل بسیار پر رونق باشد.
فاکتور های زیادی در تشخیص بهترین نوع پروفیل قاب ام دی اف تاثیر گذار هستند که از میان آن ها می توان به جنس مواد اولیه، وزن و ضخامت، ابعاد، کیفیت پروفیل، استاندارد تولید، ضمانت و گارانتی محصول، قیمت و در نهایت شرکت تولید کننده آن اشاره کرد.
ابعاد پروفیل ام دی اف
ام دی اف های خام موجود در بازار دارای ابعاد 2440*1220 / 2440*1830 / 3660*1830 / 4100*1830 میلیمتری هستند که به طور معمول در ضخامت های 3 ،4 ،6 ، 8 ،10 ،12 ،16 ،18 ،20 ف25 ،32 و 38 میلیمتری برش می خورند.
با توجه به کاربرد ام دی اف ها ضخامت آن ها متفاوت خواهد بود. برای مثال از ام دی اف های 3 میلیمتری در صنعت درب سازی استفاده می شود. پر مصرف ترین ضخامت های پروفیل ام دی اف در بازار ضخامت های 3، 8، 12، 16 و 18 میلیمتر است.
ام دی اف های ضخیم که در دو دسته 30-45 میلیمتری و 45-60 میلیمتری قرار دارند به عنوان پروفیل ستون ام دی اف ،ساخت سازه های معماری، رویه کاری های کابینت و کف نیمکت و … استفاده می شوند.
انواع قیمت نبشی ام دی اف
برای اطلاع از لیست انواع قیمت نبشی ام دی اف میتوان به راحتی به صفحات فروشگاه های اینترنتی شرکت های تولیدکننده مراجعه کرد و برای اطلاع از قیمت روز و وضعیت موجودی ان ها با شرکت های متخصص در این حوزه تماس گرفت.
بهترین پروفیل نبشی ام دی اف
پروفیل نبشی ام دی اف کاربرد بسیار زیادی در زوایای دکوراسیون ساختمان دارند. پروفیل های نبشی تاشو به راحتی از وسط به هر دو سمت تا زاویه 180 درجه خم می شوند و درنتیجه قابلیت دربر گیری کلیه زوایای دکوراسیون را دارا هستند.
پروفیل نبشی روکش دار را میتوان در طرح و رنگ های مختلف از انواع فروشگاه های ارائه دهنده تهیه کرد.
قیمت نبشی ام دی اف
قیمت نبشی ام دی اف با توجه به فاکتور های مختلف و شرکت ارائه دهنده آن متفاوت است. شرکت های گوناگونی ارائه دهنده این نوع از پروفیل ام دی اف هستند که در میان آن ها می توان به شرکت ای جی ائی (AGE) اشاره کرد.رنگ های مختلفی از این پروفیل نیز به بازار ارائه شده که رنگ گردویی و نسکافه ای آن از پرطرفدار ترین آن هاست.این پروفیل بطور متوسط متری 4500 تومان به فروش می رسند. یعنی یک شاخه آن که حدود 280 سانتی متر است حدود 12500 تومان هزینه دارد.
پروفیل ام دی اف 5*5
همان طور که در قسمت های قبلی اشاره شد پروفیل ام دی اف با ضخامت کم از طرعداران بیشتری در بازار برخوردار است.پروفیل ام دی اف 5*5 نیز یکی از انواع پرکاربرد ام دی اف ها می باشد که به طور معمول برای کف کشو های ام دی اف,پشت کابینت ها و به طور اختصاصی برای پوشش دیوار از آن استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.